dansk engelsk mail print
SoulPublishing

Publikationer

Forlagets primære værk er Livets Indre Dimensioner. Det består af 3 bind, som kan læses af alle mennesker, uanset forudsætninger. Værket rummer en lang række illustrationer, der giver et visuelt indtryk af de forskellige sammenhænge, samt kildehenvisninger som sætter læseren i stand til at forfølge ethvert emne i dets oprindelige form.

I bogen Meditation – Kongevejen til Sjælen får man konkrete værktøjer, man kan bruge, hvis man vil fordybe sig i sine indre dimensioner. Meditation er den aktivitet, der med tiden fører til bevidst kontakt med den åndeli­ge bevidsthed – sjælen. Denne bevidsthed er forudsætningen for et harmonisk og lykkeligt liv i pagt med Selvets hensigter med inkarnationen.

DVD-serien Den Esoteriske Skole er en videooptagelse af Niels Brønsteds sidste fremførelse af skolen i årene 2007-08. Den giver et sammenhængende og detaljeret overblik over den esoteriske lære og det spirituelle verdensbillede – både for de mennesker der har gået på skolen og nu vil genopleve den, og dem der stifter bekendtskab med den for første gang. Serien består af 31 DVD’er, der rummer optagelser af ca. 170 timers undervisning med massevis af overheadplancher og lysbilleder.

Biografi om Niels Brønsted.
Lis Frederiksen har, i nært samarbejde med Niels, skrevet og udgivet en biografi om Niels. Den handler om hans liv lige fra barndommen og frem til voksenlivet, alt sammen rigt illustreret med fotografier.