dansk engelsk mail print
SoulPublishing

Forfatterprofiler

Niels Brønsted er født i 1938 og har i op mod 40 år studeret den esoteriske lære. Efter arkitekt-studier på Kunstakademiet i København og en karriere som jazzmusiker fik Niels sin esoteriske grundskoling hos den engelske lærer og healer Ronald P. Beesley.

Umiddelbart efter dennes død i 1979 begyndte Niels at arbejde i den danske teosofiske bevægelse, hvor han var aktiv som underviser, forfatter og redaktør og i mange år. I denne periode gennemførte han også The Arcane Schools 12-årige meditationsskole. I 2001 forlod han Teosofisk Forening og dannede sammen med en gruppe medarbejdere Esoterisk Center København. Det skiftede senere navn til Centret for Livets Indre Dimensioner.

Niels er nok bedst kendt for Den Esoteriske Skole, som han startede i 1987, og som indtil videre har været afholdt i Danmark, Norge, Sverige og Spanien. Derudover holder han kurser og foredrag, samt skriver og udgiver esoteriske bøger og artikler. I de senere år har han dog koncentreret sig om nedskrivningen og uddybningen af Den Esoteriske Skoles faglige pensum i værket Livets Indre Dimensioner, der er omtalt under Publikationer